PUCKiES utökar med Kolonial linje!

2021-02-01
Våra fika-bites har fått en kusin, säg hej till våra Snack-bites!
Länge har vi gått i tankarna att ta fram riktigt goda koloniala smaker till Puckies produktportfölj, detta för att kunna nå en bredare marknad och ge varenda människa därute möjligheten till ett gott snack vart som hellst, när som hellst. En produkt som inte behöver förvaras kylt eller fryst.  Efter mycket påtryckningar från inköpschefer och privat, kan vi nu äntligen berätta att vi nu är klara med hela 4 smaker och Puckies bageri i Trosa kan klappa sig på axeln. VI HAR LYCKATS IGEN! De här fyra nya smakerna är något i världsklass, som alltid när vi gör ngt nytt gör vi inget halvdant. Huvudfokus är att det skall vara löjligt gott och kännas i kropp och själ när man stoppar någon av Puckies produkter i munnen. Vi vägrar att tulla på smak och/eller konsistens för att uppnå en prisvärd och hälsosam slutprodukt till slutkonsumenten!

PUCKiES rikstäcker Sverige!

2020-05-01
Puckeis finns att handla i samtliga LiDL´s 200 matbutiker i hela landet.  Just nu med smakerna "Apelsinchoklad" och "Chokladboll"Våren 2020 slog Coronapandemin hårt mot svenska matproducenter, därför valde Lidl att öppna dörrarna och ge fler svenska leverantörer möjlighet att sälja sina produkter i deras butiker över hela landet. Efter en noggrann urvalsprocess blev "Puckies of Sweden" en av de utvalda tillsammans med ca 40 andra leverantörer.

"Vi är väldigt glada över att få in Puckies i våra butiker och hoppas på ett långsiktigt och fruktsamt samarbete för båda parter, säger Malin Laurén, inköpsdirektör på Lidl Sverige"