Mintchoklad 21st/förp

Pris:
59 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Finns i lager
Raw, vegan, ekologiskt, tillverkas i Sverige! Naturligt fritt från gluten, mjölk, laktos, soja, tillsatt socker och konserveringsmedel.

Ett godare sätt att fika smartare. Perfekt när magen kurrar eller när sötsuget smyger sig på! Förpackningen innehåller 21 x 8gram små veganska fika-bites och har en tydlig smak av ekologisk kakao och crunch av raw kakaonibs. Konsistensen är jämförbar med en traditionell krämig chokladboll. Puckiesarna toppas med krossade kokosflingor som ger en extra smörig smak i varje ny bite. Den utsökta sötman kommer från fiberrika frukter och bär. 

Serveringstips!
Denna representativa förpackning lämpar sig perfekt för att att ställa fram på fikabordet, konferensbordet, barnkalaset eller ta med till picknicken! Lätt som en plätt att återförsluta och förvara i frys eller kyl och går utmärkt att omfrysas eller omkylas efter upptining.

INGREDIENSER
Dadlar*, kokosflingor*, kokosolja*, kakaonibs*, kakao* spirulinapulver* gurkmeja* pepparmintsolja, salt. *Ekologisk ingrediens


NÄRINGSVÄRDE PER 100 G
Energi:1739,3 kJ / 417,9 kcal
Kolhydrater:31,0g
   Varav sockerarter:28,0g
Protein:4,6g
Fett:28,9g
   Varav mättat fett:25,2g
Fiber:8,9g
Salt: 0,1g


Kan innehålla spår av cashewnötter. Kärnor/bitar av dadelkärnor kan förekomma i sällsynta fall.

OBS! Produkten håller flera dagar i rumstemperatur men förvaras med fördel svalt och mörkt. I kylskåp är hållbarheten 3 månader, Djupfryst: 10 månader.
OBS! Produkten går att omfrysas eller omkylas!

Förpackningen sorteras som papper.