...a smarter way of fika!

The idea was born around the family fika table when we found ourselves missing a pastry that was both tasty and wholesome. Following research in our bakery, we arrived at the secret recipe for our delicious Puckies. All flavors have been tested and approved by our Advisory Board, i e our children.

Enjoy!
The Åkerblad family


 

Puckies of Sweden AB startade 2015 och är sedan dess ett helt familjeägt företag och drivs idag av de två grundarna mfl.

Vi erbjuder en bred produkt och smakportfölj av fika-bites i hela 15 ljuvliga smak-kombinationer, utan gluten, tillsatt socker, mjölk eller onödiga tillsatser, i en klass helt för sig!

Hjärtat av vår moderna och innovativa produktion/bageri ligger numer i Trosa.
Vi är en helt ekologisk och plantbaserad produktion med certifieringar såsom Eko och IP och med vårt unika sortiment av olika smak-sammansättningar, storlekar och paketeringar vill vi lova att vi kan tillgodose de allra flesta brancher och försäljningstillfällen som erbjuds våra fika-bites. Vår produktionsmodell har gått från handrullade bollar till en helt maskinell och kvalitetssäkrad produktion där vår unika puckform gör att vi kan producera otroliga mängder i rasande fart på löpande band men även samtidigt behålla den gedigna superkvalité och kärlek till bakverken vi en gång startat hemma i köket med barn och vänner som smakpanel.

Vi bakar med 100% naturliga ingredienser där konsistesen är jämförbar med en klassisk krämig chokladboll. Alla våra chokladsmaker bakas helt utan nötter. Resterande godingar så kallade "nötsorter", baseras på cashewnötter tillsammans med andra välsmakande och hälsosamma ingredienser.

Vi har vart noga med att från början hålla våra puckies helt borta från gluten, mjölk, soja, konserveringsmedel, tillsatt socker eller andra onödiga tillsatser så att så många som möjligt skall få chansen att njuta av våra goda, hälsosamma mästerverk. 

Det må låta för bra för att vara sant, men det är faktiskt på riktigt! De är galet goda och vi skulle aldrig kompromissa med varken smak eller konsistens. Vi vågar faktiskt säga att Puckies är på väg att ta död på myten om att ekologisk och raw skulle vara smaklöst eller liknas med "fågelmat". Vi brukar säga att det finns "rawbollar" och så finns det Puckies!!! inte en enda gång har vi hört motsatsen...

Du hittar hela vårt sortiment av våra fika bites här!

Våra Puckies går att köpa via återförsäljare, hotell, restauranger, kryssningsfartyg, konferensanläggningar, cafékedjor och matbutiker runt om i hela Sverige! Se vår åf lista här!

Har du frågor kring våra produkter? Välkommen att höra av dig till oss eller att söka efter din fråga i vår FAQ.