VAD ÄR PUCKiES?
Puckies är ett nytt revolutionerande fika segment där produkterna är formade som puckar. Alla våra smaker har konsistens som kan liknas vid en smörig, krämig och klassisk chokadboll. Skillnaden är att våra Puckies är, Raw, vegan, eko och bakas helt utan utan gluten, soja, tillsatt socker, konserveringsmedel eller andra onödiga tillsatser. Ett godare sätt att fika smartare helt enkelt!

VILKA PRODUKTER FINNS I SORTIMENTET?
Puckies erbjuder fika-bites i olika varianter.
Lösvikt/Bulk: 8g samt 30g (samtliga smaker)
Paketerat papperskartong för dessertfrys: 8g x 21 pcs, i smakerna: "Chokladboll", "Mintchoklad", "Apelsinchoklad", "Kanelbulle", "Citronpaj".
Singelpaketerat plastförpackning, 15g, i smakerna: "Mintchoklad" och "Chokladboll"

ÄR PUCKIES PRODUKTER LÄMPLIGA SOM MELLANMÅL? 
Puckies passar utmärkt för varje tillfälle då du vill ge dina smaklökar en riktig belöning. Våra nötsorter lämpar sig lite bättre om du vill ha en extra energikick eftersom dessa är fullspäckade med näringsämnen, energi och fibrer från naturliga ingredienser såsom torkade frukter och bär, cashemnötter som dessutom klassas som den mest proteinrika "nöten".

ÄR PUCKIES PRODUKTER VEGANSKA?
Ja! Samtliga smaker i vårt sortiment är veganska!

VILKA AV PUCKEIS PRODUKTER KAN MAN ÄTA SOM NÖTALLERGIKER?
Alla Puckies Chokladsmaker bakas utan nötter. Spår av Cashewnötter deklareras dock på dessa, då vi bakar våra nötsorter i samma bageri som de smaker utan. OBS! Vi hanterar endast Cashewnöt. Inga andra nötter förekommer i Puckies bageri.

VAR KASTAR MAN PUCKIES FÖRPACKNINGAR?
Puckies singelpaketeringar sorteras som plast och 21 pcs kartongerna sorteras som pappe, så även våra presentaskar där innerplasten sorteras som plast.

HUR HÄLSOSAMMA ÄR PUCKIES PRODUKTER? 
Puckies produkter är naturligt fullproppade med äkta, rena, ekologiska och näringsrika ingredienser utan några som hellst tillsatser eller ämnen som ingen kan förklara vad det gör med våra kroppar på sikt. Vi tar avstånd från att peta i massa skräp i våra produkter för att förlänga hållbarhet eller förstärka sötma eller smak. Vi går vår egen väg och slår ett slag för äkta vara skall vara rent och gott och att du som konsument skall kunna lita på att Puckies håller stilen och går all in för ett godare sätt att fika smartare! 

HUR STÅR SIG PUCKIES RENT KALORIMÄSSIGT?
Kalorimässigt är det att jämföra med en "vanlig" chokladboll. Skillnaden är att Puckies ingredienser rent kalorimässigt sätt ger mer mättnad tack vare att vi tar tillvara på hela frukten och bäret vilket bidrar till just mättnadskänsla och nöjdhetskänsla utan att trigga igång sötsuget ytterligare. Bra kalorier som kroppen tar tillvara på ett naturlit sätt, så som vi en gång i tiden alltid åt, innan alla folksjukdomar exploderade. För ytterligare information kring energi eller övrigt innehåll, var vänlig se respektive produkts innehållsförteckning på hemsidan eller på resp förpackningen.

ÄR PUCKIES INGREDIENSER RAW?
Alla våra ingredienser är raw förutom vår ekologiska kokosolja, pepparmyntsolja och arraksarom.

VILKEN ÄR PUCKIES MÅLGRUPP?
Puckies produkter passar alla som vill unna sig något riktigt riktig gott och samtidigt hälsosamt. Gammal som ung, sportig som fikanörd. Vår främsta målgrupp är familjer och kvinnor mellan 25-55.

ÄR PUCKIES PRODUKTER LAKTOSFRIA?
Ja!, alla produkter är laktosfria och mjölkfria.

ÄR PUCKIES PRODUKTER HELT GLUTENFRIA?
Ja!, alla produkter är glutenfria.

VAR TILLVERKAS PUCKIES PRODUKTER?
Puckies tillverkas i sverige med egen produktion i Trosa.

HUR LÅNG HÅLLBARHET ÄR DET PÅ PUCKIES PRODUKTER?
Då vi inte använder oss av några tillsatser eller dyl för att förlänga hållbarhet jobbar vi med frys och kyla för att på bästa sätt hålla fräschör i utséende, smak och konsistens efter bästa kvalité.
Efter tillverkning i bageriet djupfryser vi alla våra produkter, därefter levereras resp produkt till återförsäljare vidare med frystransport. Dessa håller sen i rumstemperatur ett par dagar men förvaras med fördel i kyla, då med en hållbarhet (förpackat) ca 3 månader.
Puckies produkter går att frysas om!

HUR JOBBAR PUCKIES MED MATSVINN?
Vi bidrar så mycket vi kan då vi använder oss av kyla och frys i slutet på tillverkningsprocessen. Som bageriprodukt håller våra produkter i exponeringsmonter mycket längre än andra på maknaden. Detta bidrar till nästan obefintligt matsvinn.

ÄR PUCKIES GODKÄND FÖR IP OCH EKO?
Ja, se och ladda ner våra certifieringar här!